Weboldal sebesség optimalizálás, weboldal gyorsítása | SEO Expert

Oldal betöltődési sebességének maximális optimalizálása (CSS, JS, HTML, GZIP, képek optimalizálása...)

Sebesség optimalizálás ár: 30.000 Ft - 120.000 Ft (komplexitástól függően)

| +36209817255

Miért szükséges?  A Google 240+ érzékenységi pontjai (G. algoritmus és ranking faktorok és speciálisabb tényezők összessége) között 2018-ra a sebesség maximális gyorsítása az egyik legfontosabb tényező lett (a reszponzivitás mellett; a mobilról érkező keresések térnyerése miatt) ezért különösen fontos, hogy a Google Speed Insight eredménye 80% felett legyen. 2018. március 27-től a mobil-index az elsődleges, így a mobil sebesség  kardinális szempont (2018. július 3-án lefutott nálunk is az algoritmus). A Walmart állítása szerint átlagosan minden 0,1 másodperc javítás  (weboldal sebesség optimalizálás) +1% konverzió növekedést eredményezett (2012-ben is, nemhogy most, mikor az algoritmusnak ez ma egy különösen létfontosságú része lett). 2018. november 11-én a Google Lighthouse modullal jelentősen (drasztikusan) szigorította a szabályokat, így ma már elfogadott egy 50% körüli mobil sebesség is – persze minél nagyobb annál jobb, de azért ne menjen a UX rovására).

Mit tartalmaz az ár?

  • JS-ek, CSS-ek, Gzip, HTML stb. tömörítések, összefűzések elvégzése.
  • Képek és csatolmányok tömörítése, optimalizálása a nyitó oldalon.
  • Cache-Control (gyorsítótár) beállítása + összhangban a védelmi modulokkal.
  • A fentebb említettek manuálisan FTP-n keresztül ill. elsőnek 1 vagy 2 ingyenes bővítmény kiegészítésével.
  • Sebesség optimalizálás ingyenes (keresőoptimalizálás szolgáltatásban, hiszen ez szükségszerű része a keresőoptimalizálási munkának).
  • Amennyiben az előző módszer nem hozza meg a kívánt eredményt (80%+) úgy ~40 dolláros bővítmény vásárlása/szakszerű beállításaival együtt érhető csak el ez az eredmény (WordPress és pár ismertebb CMS rendszerek esetén vannak erre bevált modulok).
  • Természetesen nélkülözhetetlen: Sass, Less, SSD tárhely, az oldal adatkapcsolata biztonságos (SSL), mobileszközökre is optimalizált (AMP), a betöltődést segítő protokoll (HTTP/3) valamint a legfrissebb PHP verzió is, ám néhol a látogatószám/sok egyedi termékazonosító variáns (SKU) miatt  CDN, VPS ill. felhő-alapú szerverek szükségeltetnek.

Elkészítési idő: 3 munkanap. Szükséges adatok: FTP, admin és az adatbázis elérhetőségei. Fizetés: Elkészítés után előre utalással, e-számla ellenében. Átadás: Anyagiak beérkezésétől számítva 4 órán belül wetransfer.com-on keresztül.

| +36209817255