Loading...

Kulcsszókutatás, kulcsszavak meghatározása, kulcsszóelemzés

Részletekbe menő kulcsszókutatás: akár érzelmi-, szándék-, témakör-, üzleti potencia-, réspiac szerint is

Kulcsszókutatás ára: 60.000 Ft - 90.000 Ft

A produktív keresőoptimalizálás alapja = eredményes kulcsszókutatás, ez számos szempont elemzésén múlik:

  • mik az iparág specifikus kulcsszavai, kulcsszópárosai,
  • mekkora az piaci verseny ezekre a kifejezésekre,
  • milyen kulcsszavakra keresnek leginkább a felhasználók,
  • mik a keresési szokások, trendek, irányváltozások,
  • milyen a trend és a tendencia: a szegmensek.

Például: ugyan az legkeresettebb és egyszavas kulcsszavakra jóval többen keresnek rá, de ezekre sokkal nagyobb a verseny is illetve a kereső szándékaihoz nem mindig illeszkedik tökéletesen a weboldalunk (keresések 80%a elsősorban informális keresés, nincs vásárlási szándék!) ezáltal, bizonytalan, hogy az oldalunkra kattintanak-e. Ezen okok figyelembevételével a szofisztikált (de keresett) 2-3 szóból álló, hangsúlyos szópárosok sokszor fontosabbak, eredményesebbek (kulcsszavak meghatározása a keresőoptimalizálás feladatban benne foglaltatik).

Prémium: specifikus kulcsszavak meghatározása: Keresési szándék alapú, üzleti réspiac szerinti, témakör és érzelmi, vagy lokális elköteleződés szerinti kulcsszóanalízis is megvalósítható (Mesterséges Intelligencia és fizetős szoftverek bevonásával, és szakértői átvizsgálással).

A kulcsszóelemzés tartalmazza: Akár 50-350db(!) kapcsolódó kulcsszóvariánst is eredményezhet egy kulcsszó (azaz kulcsszavanként ennyi variáns is lehetséges), amikre az adott országban keresés van (2004-től a mai napig).

Szükséges: Írásos megrendelés. +15-25 olyan kulcsszó (1 maximum 2 szavas szó), ami teljességgel releváns az Ön cégére, termékére, szolgáltatására (lehetőleg mellőzzük a ‘minőségi’, ‘professzionális’ stb.; ami önmagában általános jelleggel bíró fogalmakat, kulcsszavakat).

Kulcsszó stratégia elkészítési ideje: 3 munkanap. Fizetés: Kulcsszóelemzés elkészítése után előre utalással, e-számla ellenében. Átadás: Anyagiak beérkezésétől számítva 4 órán belül wetransfer.com-on keresztül. Ár: 60.000 Ft vagy 90.000 Ft (fenti igények függvényében) bruttó ár, e-számlával.