A keresőoptimalizálás díja egyedi ár alapján

 • 410+ referencia
 • 24+ CMS SEO
 • 16+ év SEO tudás
 • 4+ kolléga
 • 650+ domain
 • 80+ SEO oktatás
 • 26+ SEO előadás
 • 3+ médiacég

Igény szerint:

 • Keresőoptimalizálás oktatása
 • Blog hírek optimalizálása
 • Honlap frissítések
 • Konverzióoptimalizálási tanácsok
 • Blog írás, SEO oktatás
 • Kulcsszókutatás, hőtérképelemzés

Mit tartalmaz a keresőoptimalizálás?

 • Főoldal sebességoptimalizálás maximalizálása (képek, JS, CSS, Gzip, html és a böngésző gyorsítótárazás stb. optimalizálása).
 • H-tagek szakavatott beállítása (az ügyféllel + Google kulcsszó kutatás).
 • Pixel/aktuális karakterszám szerinti cím (Meta Title) és leírás (Meta Description) szakszerű kiköltése.
 • Linkjuice ellenőrzése, törött linkek letörlése, hibás linkek átirányítása, Anchor textek felülvizsgálata.
 • Felhasználói élmény (UX) alapján egyértelműsítés, egyszerűsítés.
 • Robots.txt és sitemap.xml revízió, Search Console validálás, konfiguráció, újraindexelés és felülvizsgálat.
 • Heti frissítések: bővítmények, védelmi modulok, verzió, sablon, téma, stb.
 • Legjobb WordPress pluginok javaslata, bekonfigurálása.
 • Biztonsági/védelmi modulok telepítése és helyes konfigurálása.
 • Keresőoptimalitás blogokban is: 24 órán belül.
 • Beszámoló: a legújabb hatályba lépő Google irányelvekről (kizárólag a Te oldaladat érintő változások bemutatásával).
 • Válaszadás: munkaidőben telefon, chat vagy e-mailben (4 órán belül).
 • SEO javaslatok videós prezentációban: bevétel-orientált hozzáállással.
 • Minden hónap elsején havi riport: az elvégzett munkákról.
 • Havi SEO díjszabás: 16.000 Ft-os óradíj vagy egyedi projektdíj.

Az Alternatív cím és a Címsor a képeknél még ma is lényeges. Így a képeknél az Alternatív szöveget ki kell még tölteni (vélhetőleg 2023 év végéig ez még hiba, ha nincs kitöltve, utána csak javasolt lesz). Itt megengedett mindenféle írásmód, nincs megkötés, csak lehetőleg fókusz kulcsszó legyen, amit a kép ábrázol- A Google AI/ML már felismeri, hogy mi van a képen, de azért nem árt, ha az adott nyelven is erősítsük a kép file-nevével megegyező, rokon értelmű szavakkal, kulcsszófordulatokkal.

A horgonyszöveget jelent. Azt a szót vagy szöveget jelenti, amelyre hivatkozunk. A horgonyszöveg – vagy linkszöveg – a hivatkozás látható, kattintható szövege. Általában eltérő színben jelenik meg (a szövegtörzs színétől), mint a környező szöveg, és gyakran alá van húzva kékkek. A jó linkszöveg emutatja az olvasónak, hogy mire számítson, ha rákattint a linkre. Ezért sem jó, ha a “Tovább”, “Kattints ide” Bővebben” stb szavakkal hivatkozunk, ez gyengíti az hivatkozandó oldal erejét. Az oldalon belüli #-el jelölt legördülő horgonyszöveget is ennek hívjuk, de az nem számít a keresőoptimalizálás szerint.

A Citation Flow azt mutatja be, hogy egy URL mennyire erős: hány és mennyi link mutat az oldalra. A mutató 0-100 közötti értéket ad, ahol a Google kap 99-es értéket. Ez is logaritmikus skála, tehát a növekedés nem egyenesen arányos, hanem 1-ről tízre lépni sokkal könnyebb, mint mondjuk 30-ról 40-re.

A Cost Per Click az egy átlagos kattintásonkénti költség (általában USA dollárban megadva), amennyiben fizet a Google-nak, hogy fizetett hirdetésként jelenjen meg a találatok közt. Ha valaki magas CPC-t fizet, a kulcsszó általában értékesebb/keresettebb, van összefüggés a keresőoptimalizálás pontszáma és a CPC közt (ha jó a SEO érték kevesebbet is fizethet).

Ez a konverzióoptimalizálás. A konverziós arány optimalizálása (CRO) az a gyakorlat, amely növeli azon felhasználók százalékos arányát, akik a kívánt interakciót megteszik. Ez lehet egy webáruház esetében a termék megvásárlása, szolgáltatásra való feliratkozás, hírlevél feliratkozás, egy kapcsolati űrlap kitöltése vagy egy hivatkozásra való kattintás, vagy telefonszám felhívása. Átlagos keresőoptimalizálás konverziós aránya: 2,5% körüli. Nem javasolt oldal oldal, blog bejegyzés, vagy termékoldal, ami nem irányít vagy nem ad iránymutatást, értéket, tudást, és nem mutatja meg egyértelműen, hogy mit tegyen a felhasználó.

A Domain Authority magyarul domain tekintély egy keresőmotor rangsorolási pontszám, amelyet a MOZ fejlesztett ki a webhelyek keresőrangsorolásának megítélésére. DA skála 1-100-ig terjed, ahol a nagyobb értékek: jobb rangsorolási potenciál. MOZ saját algoritmusa, viszonyítási alapnak használatos, logaritmikus-skálázású és nincs kapcsolata a Google algoritmusokkal, vagyis nem számít bele a keresőoptimalizálás értékeibe.

A DS azaz a domain érték: a keresőoptimalizálás helyezési tényezők (faktorok) és egyéb Google szenzitív AI mérőszámai alapján ez a weboldal általános ereje. Az összes webhely 1-től 100-ig terjedő pontszámot kap, minél nagyobb a szám, annál jobb a domain és annál magasabb rangot ad neki a Google.

Az EV a weboldal becsült (általában havi) forgalma a Google-tól egy adott a kulcsszóra, kulcsszófordulatra, keresőszóra vagy kifejezésre. Havi becsült forgalmi látogatás, az átlagos havi keresésből kalkulálva történik.

H-tag azaz a Címsor. Amit anno még iskolában tanultunk, főcím (H1), alcím (H2), al-alcímként (H3) értendő. Ezt a Google kiemelten figyeli és a szövegkörnyezeti algoritmus része (Keresőoptimalizálás fontos alapja, amit nemrég felértékelt a Google). A Heading <H1> től <H6> ig tart. A H1 a legfontosabb címsort határozza meg (jó ezekben ez a fókusz kulcsszó is). H1 legyen az összefoglaló név és egyszer szerepeljen egy oldalon. A H1-nek és H2-nek és a H3 tartalmaznia kell kulcsszót, kulcsszóvariánst. H2 olyan, ami különösen fontos az adott oldalon, mint egy alcím, amit alatta kifejtésre kerül. H3-ra tenném a termékeket vagy al-alcímet, de ami szintén még nagyon fontos, de nem annyira, mint a H2. A H4, H5, H6-nak meg semmi különös jelentősége nincs, de azért azokban is lehetnek a kulcsszavak. Amennyiben használunk pl. H6-ot akkor a magasabb szinteken lévő nem lehetnek üresek, tehát akkor kell H5, H4, H3, H2, és persze H1 is. A súlyozási arány pl. H2:H3-hoz képest 2:1 tehát, mindig majdnem dupla olyan értékkel bír minél magasabb a szint.

Jelentése: linképítés. A linképítésnél arra kellene törekedni, hogy természetes linkek épüljenek, amik segítik a keresőben történő lehető legjobb és legrelevánsabb helyezés elérését (nem mellesleg a felhasználókat hasznos, értéked adó információval edukáljuk, amire keresnek a keresési szándékuk alapján). Keresőoptimalizálás lényegi eleme a linképítés, ám manapság nagyon sok linképítési (linkkatalógus regisztráció) szolgáltatás van, ami magas DA, PA stb. értékekkel kecsegtet, de valójában kevés a releváns, a témához kapcsolódó oldalról érkező linket kap az óvatlan ügyfél. Így ezek nem számítanak, mivel a Google AI magas minőségű releváns hivatkozást vesz figyelembe, ellenben a sok gyenge, értéktelen irreleváns domainről érkezőt). Így nagyon vigyázni kell, hogy ne ártsunk vele, mint amennyi előnyt kapnánk (csak szakértők bevonásával kell ellenőrizni. A Google AI Spam Update és a Helpful Content Update algoritmusok (2022 augusztusában és decemberében léptek érvénybe) ezek kiszűrésére ma is folyamatos. Célszerű inkább saját magunk építeni domainekből releváns tartalmú magyarázó oldalakat és blogokat.

 • Visszamutató link (Backlink): Egy másik weboldalra vagy szolgáltatásra történő utalás, kereszthivatkozás. Kereszthivatkozásnak abban az esetben nevezhető, ha mindkét oldal egy-egy link segítségével visszamutat egymásra, megfelelő horgonyszöveggel (Anchor text-el). Ez csak akkor előnyös, ha azonos a 2 oldal nézettsége és releváns a témaköre. A link juice: hogy egy visszamutató link milyen minőségű linket ad át egy másik webhelynek, és ezáltal erősíti azt.
 • Bejövő hivatkozás (Inbound link): Adott weboldalról egy másik weboldalra mutató hivatkozás. Ilyen lehet például egy linkkatalógusba regisztrált weboldal hivatkozása, ami a mi oldalunkra mutat.
 • Belső hivatkozás (Internal link): Adott weboldalról ugyanazon domainen lévő belső hivatkozás.
 • Mélylink (Deeplink): Amikor nem a honlap nyitóoldalára mutat egy másik weblapon található link, hanem egy konkrét aloldalra. Főként akkor hasznos, amikor egy weblap szolgáltatásokat, termékeket mutat be, így a látogató rögtön releváns oldalra tud eljutni. Keresőoptimalizálásnál célszerű ezt – is – alkalmazni (jelentősége nőtt).
 • Külső hivatkozás (External link): Weboldalunkról másik weboldalra történő hivatkozás. Keresőbarát szempontból fontos, hogy oldalunkról kifelé irányuló linkjeink céloldalai is minőségi tartalommal bírjanak.
 • Törött link (Broken Link): Azaz a hibás hivatkozás egy nem működő weboldalra mutató hivatkozás (megszűnt oldal, termék, ami nincs szakszerűen átirányítva sehova). Ha egy felhasználó beírja a hivatkozást, vagy rákattint, egy 404-es oldalra vagy hibaüzenetre kerül, ez semmiképp sem hasznos se a felhasználónak se a Google-nek.

A Link Popularity azaz a linknépszerűség ahol is a Google, fontosabbnak tartja a ránk mutató weboldalak minőségét a mennyiségüknél. A linknépszerűség az alapja a Google által használatos Page Rank értéknek is. A weboldal akkor népszerű, ha minél erősebb, közkedveltebb oldalak hivatkoznak rá (és minél relevánsabbak az adott témában).

Az LPS a link profil erősség. A Mongools szoftver által összesített link profil erősség értéke alapján kerül kiszámításra.

A Meta Description (MD) az adott weboldal leírása. Ma ez 155-158 karakter (asztali/laptopon nézve), azaz kb. 910-920 pixel fér ki – és 120 karakter a (mobilon), azaz kb. 680 pixel fér ki (karakter szóközzel és különleges karakterrel együtt értendő!). Fontos, hogy konkrét, informális, gyakorlatias, hasznos, lényegre törő, releváns, oda illő – távirati stílusban. Csupa nagybetűs címeket kerüljük. Fontos a szavak sorrendje is, a fókusz kulcsszó, keresési szándék szerinti kulcsszó-formula, rokon értelmű és egyéb keresett szinonima szavak/kifejezések, érzelmi kulcsszó-variánsok jók lehetnek, de hatékony lehet a szövegkörnyezetből is kiragadni egy lényegi mondatrészt is.

2009.01. óta nem használatos Meta kulcsszó, inkább árt, mint használ, célszerűbb inkább nem használni. Google algoritmusa már nem veszi figyelembe, ha hibásan túlkulcsszavazásra kerül (keyword stuffing): akkor inkább árt. Maximum 3-5 kulcsszó csakis kisbetűvel, szóközzel, vesszővel: nem árt, de nem is használ.

A Meta Title az oldal címe, ami kb. 55-65 karakter lehet, azaz kb. 520-580 pixel fér ki (karakterek szóközzel és különleges karakterrel együtt). Jobb esetben ez a termék neve vagy az oldal címe is, és a H1 is. Google Mesterséges Intelligencia (AI) Algoritmusa akár fel is cserélheti a Meta Címet és a H1-et.

A SERP a 10 vagy több legnépszerűbb eredményoldala (találati oldal), amely az adott kulcsszóra az algoritmusok által a Google kilistáz.

A PA azaz: oldal tekintély egy külső Google-től független cég, a MOZ által használt mérőszám. A 0-100 közé eső érték egy matematikai képletre alapozva adja vissza, hogy az adott honlap milyen valószínűséggel ér el jó helyezést a Google keresési találatai között. Minél nagyobb a szám, annál jobban teljesít a weboldal. A 40 és 50 közötti PA pontszám átlagos. Az 50 feletti PA domain jónak felel meg (keresőoptimalizálás algoritmusai nem veszik figyelembe, ellenben hasznos mérőszám).

Ez a láthatósági trend pontszám figyelembe veszi a rangsorolását és a keresési mennyiséget, amelyet az egyes kulcsszavak havonta kapnak. Minél magasabb a pontszám, annál jobb a rangsorolása és annál nagyobb a forgalom. Minél magasabb ez a százalék, annál több felhasználó fogja látni az adott kulcsszavakhoz tartozó domaint. Minél nagyobb a láthatóság, annál nagyobb az esélye, hogy új látogatókat vonz a webhelyére. Ezért a láthatósági trend %-os kimutatása jó mérőszám célravezető keresőoptimalizálás vagy PPC kampány sikerének mérésére.

A Trust Flow azaz a bizalomáramlás: a linkek milyenségét és bizalmi erejét figyeli. Jellemzően megbízható forrásnak számítanak az egyetemi és kormányzati linkek, de más megbízható forrás is jelentős bizalmat adhat az oldalnak. A TF mutató 0-100 terjed, ahol a Google kap 99-es értéket (pl. egy 30-40-es TF mutató már igen jónak számít 2023-ban a weboldalak között).

Valós eredmény, hiteles konverzióoptimalizálás!

Speciális keresőoptimalizálás: az elégedettség és a profit növelése.