Árak

Keresőoptimalizálás (SEO) árak 2018

és kapcsolódó munkafolyamatok

SEO
keresőoptimalizálás elvégzése

70.000 Ft-tól

SEO oktatás
SEM, SEO, SMO...

10.000 Ft / óra

Kulcsszókutatás:

Leírjuk, mik a mai trendek és hogyan változnak a felhasználói igények, mit kell tenni a hatékony és látogatottsági számokban is kimutatható eredményességhez. A dokumentáció tartalmazza a jelenlegi kulcsszavakat (maximum 100db) illetve azokat, amikre igény van (ez nem mindig egyezik az Ön szolgáltatásával, ezeket ki kell rostálni). Miért szükséges ez? A keresőoptimalizálás (SEO) meghatározó momentuma a megfelelő kulcsszavak felkutatása, hiszen ez által lehet esélyünk jó helyezést elérni a keresőkben azokra a kifejezésekre, amelyeket üzletileg fontosak. Az organikus találati listákból és a keresőhirdetésekből származó forgalmat elsődlegesen az határozza meg, hogy a weboldalunkhoz a kulcsszavakat megfelelően választottuk-e ki. A sikeres kulcsszókutatás sok keresőmarketing faktor vizsgálatán múlik: mik az iparág jellemző kulcsszavai, mekkora az online verseny ezekre a kifejezésekre, milyen szavakra keresnek leginkább a netezők, milyen piaci rést lehet találni a szektorban, stb. Ezen tényezők ráadásul egymásnak ellentmondó következtetéseket is sugallhatnak, így csak tüzetesebb elemzésekkel válaszolható meg a kérdés. Ugyan az egyszerűbb kulcsszavakra jóval többen keresnek rá, de ezekre sokkal nagyobb a verseny is, továbbá abból eredően, hogy az egyszavas kereső-kifejezést beíró érdeklődő szándékaihoz nem feltétlen illeszkedik a weboldalunk, nem garantált, hogy egyáltalán a weboldalunkra kattintanak, hiába szerepelünk jól a keresőmotorok találati listáiban. Hatékony kulcsszókutatás alapján (amennyiben ez a későbbiekben kellően lesz keresőoptimalizálva és folyamatos tartalommal feltöltve) kimutathatóan jobb látogatottságot biztosíthat az oldalnak, ezáltal potenciálisan nagyobb vevőkört is érhet el. Főbb szempontok: szezonális trendek, földrajzi szempontok, piaci rés, niche kulcsszavak kutatása, konvertáló kulcsszavak, legértékesebb kulcsszavak. Munkához szükséges: összes olyan kulcsszó (1-2-3 szó), ami jellemző az Ön cégére, termékére, szolgáltatására.

SEO audit tanulmányok:

Azoknak javasoljuk, akiknek már van meglévő weboldala, de nem elégedettek a Google organikus találati eredményeivel, vagy a most készülő új honlapjuknál már eleve jó Google pozícióban szeretnének indulni. Meglévő oldalnál a design és a Google 2017-es aktuális irányelvei szerint kritikusan fontos technikai szabályok betartására is felhívjuk a figyelmüket. A komplex SEO-tanulmány tartalmazza a programhibák, SEO-, SMO-, SEM-, UX-, webergonómiai és tipográfiai hibák, és a teljes képernyőállásos és magyarázati anyag dokumentálását. Ezen tanulmány alapján cégüknél a programozó/honlapkészítő is el tudja végezni a javításokat, így jelentős Google pozíciójavulás érhető el. A tanulmány egyszeri, további havi javítást/karbantartást és tanácsadást nem tartalmaz (ahogyan biztos garanciát a sikerre sem, mivel a folyamatos SEO szükséges a pozíciók megőrzésére és az algoritmus-frissítések figyelésére, változások integrálására). A SEO tanulmányok képernyőmentésekkel, javaslatokkal és magyarázatokkal vannak illusztrálva.

- File formátumok: képernyőállások ráírt magyarázatokkal (.png, .jpg, .docx, .xlsx, .txt)
- Elkészítési idő: 1 munkanap / domain
- Fizetés: Elkészítés után átutalással, e-számla ellenében
- Küldés: Összeg beérkezése után 4 munkaórán belül wetransfer.com-on keresztül az e-mail címre (.zip formában)

Keresőoptimalizálás/személyes oktatás/előadás/konferencia: Ha Önnek vagy programozóinak keresőoptimalizálási tanácsokra van szüksége, kérje oktatásunkat, akár egy fő esetén vagy kisebb csoportnál is. Vállalati SEO tanulmány, igény szerint céges SEO prezentáció is megvalósítható.